Deverchin-Honda Versterkt Mons en Lumières met Dynamisch Partnerschap

Deverchin-Honda, al sinds 1984 een pijler in de automobielwereld in Mons, sluit zich dit jaar aan bij Mons en Lumières in een energiek partnerschap. Bekend om hun kwaliteitsservice en toewijding aan het merk Honda, leveren ze een belangrijke bijdrage aan het festival.

Essentiële logistieke ondersteuning

Deverchin-Honda heeft twee elektrische Honda-auto’s beschikbaar gesteld om de bewegingen van het team van Mons en Lumières te vergemakkelijken. Deze voertuigen zijn cruciaal voor de productieopvolging, de installatie van lichtkunstwerken en de coördinatie van de teams.

Inzet voor ecologie en cultuur

Dit partnerschap benadrukt de inzet van Deverchin-Honda voor duurzame mobiliteit en ondersteuning van lokale culturele initiatieven. De elektrische voertuigen bieden een milieuvriendelijke oplossing voor het soepel verlopen van het festival.

Dankzij de steun van Deverchin-Honda profiteert Mons en Lumières van efficiënte en milieuvriendelijke logistiek, waardoor de culturele impact van het evenement in de regio wordt versterkt.