Neem een Stukje van de Magie van Mons en Lumières 2024 mee naar Huis!

Terwijl onze stad schittert onder de sprookjesachtige lichten van ons eerste lichtfestival in Wallonië, zijn we verheugd u de mogelijkheid te bieden een stukje van deze magie mee naar huis te nemen. Exclusief bij Visit Mons, ontdek onze beperkte editie van merchandising, speciaal ontworpen voor “Mons en Lumières 2024”.

Unieke en Beperkte Souvenirs

Onze collectie bevat zorgvuldig geselecteerde artikelen, perfect om een tastbare herinnering aan deze onvergetelijke ervaring te bewaren. Maar let op, de voorraad is beperkt! Dit is wat u kunt vinden:

  • Mugs van “Mons en Lumières”: Begin uw ochtenden met een lichtgevende herinnering aan Mons.
  • Sleutelhangers: Neem een stukje van Mons overal mee naartoe.
  • Gegraveerde Houten Magneten: Decoratief en stijlvol, deze gegraveerde magneten brengen een vleugje “Mons en Lumières” in uw persoonlijke ruimte.
  • Windlichten: Verlicht uw huis met de geest van “Mons en Lumières”.

Creëer Uw Collectie Voordat Het Te Laat Is

We weten dat niets het gevoel van erbij zijn kan vervangen, en deze souvenirs zijn er om die vonk elke keer dat u ze ziet te doen herleven. Maar onthoud: eenmaal uitverkocht, zijn deze artikelen niet meer verkrijgbaar. Mis uw kans niet om een uniek souvenir van “Mons en Lumières 2024” te bezitten.

Waar Vindt U Deze Schatten?

Bezoek Visit Mons om deze exclusieve artikelen te ontdekken. Dit is uw kans om een speciaal souvenir mee naar huis te nemen dat de magie van “Mons en Lumières” voor de komende jaren zal herinneren.

Handel Snel om Spijt te Voorkomen

Wacht niet, want deze beperkte editie-items zijn gewild en zullen niet lang op voorraad blijven. Kom snel naar Visit Mons en zorg ervoor dat u met een uniek souvenir van “Mons en Lumières 2024” naar huis gaat.