Partnerschapsoproep: Investeer in de tweede editie van Mons en Lumières

De eerste editie van Mons en Lumières trok meer dan 144.000 bezoekers uit heel Wallonië, Brussel en zelfs Noord-Frankrijk. Dit grote culturele evenement zorgde voor een ongekend enthousiasme, met een zeer hoge opkomst gedurende twee weekends.

Uitzonderlijke zichtbaarheid voor uw merk Mons en Lumières biedt een uniek platform om uw merk onder de aandacht te brengen van een divers en betrokken publiek. De cijfers spreken voor zich:

  • 1,5 miljoen views op Facebook en 92.100 views op Instagram.
  • 190.000 unieke bezoekers op de website van het evenement.
  • Uitgebreide media-aandacht, die meer dan 1,5 miljoen mensen bereikt.

Waarom investeren? Door Mons en Lumières te steunen, verbindt u uw merk niet alleen aan een prestigieus evenement, maar krijgt u ook toegang tot een divers en betrokken publiek. Het is een unieke kans om uw merkimago te versterken, uw bereik te vergroten en waardevolle connecties te maken met een vast publiek.

Word onderdeel van het Mons en Lumières avontuur Wilt u uw merk associëren met een niet te missen cultureel evenement en profiteren van uitzonderlijke zichtbaarheid? Word partner of sponsor van de volgende editie van Mons en Lumières en geniet van een unieke kans om een breed en gepassioneerd publiek te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om onze partnerschapsaanbiedingen op maat te ontdekken.